ΠΡΟΦΙΛ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Η SMARTAL είναι μία ελληνική εταιρία που ιδρύθηκε το 1992 από τον Σταμάτη Μαυρογιάννη. Με πολλά χρόνια προηγούμενης εμπειρίας και σε συνδυασμό με οικογενειακή παράδοση σχεδόν 80 ετών στο χώρο των κατασκευών η εταιρία κατέκτησε μια σημαντική θέση στον τομέα των κατασκευαστών και δημιούργησε ένα ισχυρό προφίλ με πλούσιο πελατολόγιο.

Ως συνεργάτης μεγάλων τεχνικών και κατασκευαστικών εταιριών, έχει την ευκαιρία να αναλαμβάνει μεγάλα έργα καταφέρνοντας να ανταποκριθεί στις πιο απαιτητικές κατασκευές .

Με ιδιαίτερη φροντίδα αναλαμβάνει έργα ιδιωτών όπως: κατοικίες, γραφεία, καταστήματα κ.ά.   Είτε πρόκειται για νέα κατασκευή είτε για ανακαίνιση η SMARTAL είναι σε θέση να μετατρέψει το όραμά σας σε πραγματικότητα χάρη σε μια ομάδα συνεργατών που έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο.  Η πλήρης βοήθεια από τη φάση σχεδιασμού μέχρι την ολοκλήρωση του έργου με δημιουργικές και βιώσιμες λύσεις και η εγγύηση ποιότητας και ασφάλειας που προσφέρει μέσα από πιστοποιημένα προϊόντα των μεγαλύτερων ελληνικών και ευρωπαϊκών εταιριών έχουν ως αποτέλεσμα άρτια εκτελεσμένα έργα και ικανοποιημένους πελάτες.